Χρειάζεται δουλειά...

0
Νίκος Τζουάννης
13/12/2010 • 05:00
Χρειάζεται δουλειά...
  • shares

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν ορεξάτοι στην αρχή του αγώνα, πίεσαν τον αντίπαλο, δημιούργησαν ευκαιρίες και μετά... τα χάλασαν όλα.

Πολλά λάθη στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, αφήνοντας κενούς χώρους που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, ανορθόδοξη επιθετική ανάπτυξη και "φλυαρία", με αποτέλεσμα η εμφάνιση να είναι κατώτερη του αναμενόμενου και των δυνατοτήτων που έχουν οι παίκτες του Τριφυλλιού... 

Τίποτα δεν πήγε καλά για τους Πρωταθλητές Ελλάδας στην Τρίπολη που έμειναν στο... μηδέν, γιατί δεν εκμεταλλεύτηκαν τις λίγες αλλά σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησαν, εγκλωβίστηκαν στη συνέχεια από το παιχνίδι του Αστέρα, έχασαν το ρυθμό τους και τη "μάχη" του κέντρου και πέταξαν στον κάδο των αχρήστων δυο βαθμούς ...αναγκαίους.

Ο Φερέιρα και οι παίκτες του σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένοι με την παρουσία του Τριφυλλιού στην Τρίπολη και γνωρίζουν πως θα χρειαστεί να δουλέψουν σκληρά τις επόμενες ημέρες για να διορθώσουν τις χτυπητές αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα στο παιχνίδι της. ʼλλωστε έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι το φινάλε και είναι στα ...πόδια των "πρασίνων" να αλλάξουν τα δεδομένα στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας...