Ένα ...θερμό "πράσινο" μεταγραφικό καλοκαίρι

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και τη γεμάτη ατζέντα του Νίκου Νταμπίζα.
0
Νίκος Τζουάννης
15/05/2019 • 07:54
Ο Νίκος Νταμπίζας
  • shares
Αν και είναι αρκετά τα ονόματα ποδοσφαιριστών που ήδη έχουν "κυκλοφορήσει" στα Μ.Μ.Ε., οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν βιάζονται να προχωρήσουν στην υλοποίηση του μεταγραφικού τους σχεδιασμού και ακόμα βρίσκονται στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας. 

Ο Νταμπίζας έχει κάνει την προεργασία του και έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως αυτή του Άγγλου εξτρέμ Κάλουμ Ρόμπερτς που αποχωρεί από τη Νιουκαστλ, όμως ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές με κανένα παίκτη. Με εξαίρεση τον Μάριο Σιαμπάνη και τον Ρόμπερτς, οι Πράσινοι ακόμα συλλέγουν πληροφορίες για όλους όσοι τους έχουν προταθεί και κάνουν ένα γερό ...ξεσκαρτάρισμα για να δημιουργήσουν την τελική μεταγραφική τους λίστα, ενώ έχουν τη διάθεση για να κάνουν υπομονή αυτό το καλοκαίρι. 

Άλλωστε ο Νταμπίζας γνωρίζει καλά πως μπορούν να προκύψουν ευκαιρίες για την ομάδα του και από τη στιγμή που το μπάτζετ που θα έχει στα χέρια του είναι αρκετά χαμηλό, θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι και την ...τελευταία στιγμή για κάποιες περιπτώσεις, με την ελπίδα πως θα βρει το δικό του ποδοσφαιρικό "λαχείο" στην αγορά. 

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα ενημερωθεί σύντομα από τον Γιάννη Αλαφούζο για το μπάτζετ που θα έχει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν, αν και δεν αναμένονται εκπλήξεις από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Και αυτό γιατί η αύξηση θα είναι μικρή σε σχέση με την περσινή χρονιά και οι Πράσινοι δεν πρόκειται να ...ξεφύγουν από την οικονομική πολιτική που έχουν χαράξει εδώ και έναν χρόνο. 

Το θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων, είναι ένα από τα θέματα που ήδη απασχολούν τον Νίκο Νταμπίζα και το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν οι σχετικές συζητήσεις, ενώ πολύ σύντομα θα μπουν στην καθημερινή ατζέντα του και οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Την ίδια στιγμή ο ισχυρός άνδρας των Πράσινων πρέπει να "τρέξει" και τα μεταγραφικά θέματα και το μόνο σίγουρο είναι πως έρχεται ένα ...θερμό μεταγραφικό καλοκαίρι για το σύλλογο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...