Παναθηναϊκή Πολιτεία στο Βοτανικό!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την αποκάλυψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το γηπεδικό θέμα του Τριφυλλιού και την Παναθηναϊκή Πολιτεία που μπορεί να γίνει στο Βοτανικό!
0
Νίκος Τζουάννης
09/05/2019 • 18:33
Παναθηναϊκή Πολιτεία στο Βοτανικό!
  • shares
Νέα δεδομένα για το γηπεδικό θέμα έριξε στο τραπέζι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη έκανε λόγο για "εφικτή και πιο γρήγορη λύση στο Βοτανικό".

Με τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν στο μεγαλόπνοο πρότζεκτ του Athens Alive, τις αντιδράσεις που υπήρξαν για γήπεδο στο Γουδή και τη - σχεδόν αδύνατη - ολοκληρωτική ανακαίνιση της Λεωφόρου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφερε και πάλι στο προσκήνιο την πιο ξεκάθαρη λύση που υπήρχε και υπάρχει για τους Πράσινους εδώ και χρόνια. Το Βοτανικό. Μια υπόθεση "καθαρή" στο γραφειοκρατικό κομμάτι, σε μια περιοχή με σπουδαία προοπτική ανάπτυξης. Μια λύση που μπορεί να γίνει πραγματικότητα "εδώ και τώρα"! 

Αν και πολλοί προτίμησαν να κοιτούν τον ...ουρανό στην περίπτωση του Βοτανικού, η πραγματικότητα είναι ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να λύσει το γηπεδικό του πρόβλημα άμεσα και χωρίς μεγάλες δυσκολίες στη συγκεκριμένη περιοχή. Ακόμα και αν μπει στην ...εξίσωση και γήπεδο μπάσκετ, το οποίο δεν προβλέπεται στην τελική μορφή της Διπλής Ανάπλασης.

Ασφαλώς και θα ήταν ...ονειρικό για το Τριφύλλι να μπορέσει να κατασκευάσει το νέο του σπίτι στη Λεωφόρο, ωστόσο είναι τόσα πολλά τα κολλήματα, που το συγκεκριμένο πλάνο συγκεντρώνει ελάχιστες ως μηδαμινές πιθανότητες υλοποίησης. Άλλωστε και η διοίκηση Αλαφούζου βρήκε μπροστά της τεράστια εμπόδια και εγκατέλειψε στην ...εκκίνηση την προσπάθεια της. 

Η περίπτωση του Ολυμπιακού Σταδίου είναι η πιο βολική για το Τριφύλλι, καθώς μπορεί άμεσα να στεγαστεί στις - σχετικά σύγχρονες - εγκαταστάσεις, χωρίς ωστόσο να έχει τη δυνατότητα για μεγάλες παρεμβάσεις και το σημαντικότερο, δίχως τη δυνατότητα εμπορικών χρήσεων. Κάτι απολύτως απαραίτητο για την κερδοφορία ενός συλλόγου. 

Στο Βοτανικό τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, υπάρχει Προεδρικό Διάταγμα, υπάρχει η βούληση από την πλευρά της Κυβέρνησης και υποθέτω και από τη νέα Δημοτική Αρχή και υπάρχουν τεράστιες προοπτικές για να δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός - σε όλα τα τμήματα - τη βάση του. Μια Παναθηναϊκή Πολιτεία στην Αθήνα. Στην πόλη του!   

 
Γράψτε το σχόλιο σας...