Ψάξτε αλλού για σκιές και φαντάσματα!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τους ...ψιθύρους που ακούγονται για τα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών του ελληνικού πρωταθλήματος και τη στάση του Παναθηναϊκού για τα ...φαντάσματα που βλέπουν κάποιοι.
0
Νίκος Τζουάννης
13/04/2019 • 21:19
Ψάξτε αλλού για σκιές και φαντάσματα!
  • shares
Αν και ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ιστορίας του και διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη πενταετία, αντιμετωπίζοντας ένα σωρό προβλήματα, έχει ακόμα δύο "θησαυρούς" για να παινεύεται. Την ένδοξη ιστορία του και την ηθική του ακεραιότητα. Οι Πράσινοι δεν έδωσαν ποτέ δικαιώματα σε κανέναν και ούτε έχουν σκοπό να το κάνουν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. 

Το παιχνίδι είναι "τελικός" για τους Κρητικούς, οι οποίοι δίνουν "μάχη" παραμονής και "καίγονται" για βαθμούς, ενώ την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει ουσιαστικά κανένα στόχο στο πρωτάθλημα, μετά την απώλεια της πέμπτης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Παράλληλα η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ με αρκετές απουσίες σημαντικών παικτών, αφού θα απουσιάσουν έξι βασικοί ποδοσφαιριστές. Ωστόσο το κίνητρο πάντα υπάρχει για όλους όσοι θα αγωνιστούν στο παιχνίδι, αφού οι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος μοιάζουν με ένα ...τεστ. Και αρκετοί παίκτες θα κληθούν να αποδείξουν στον προπονητή τους, έστω και στο φινάλε της σεζόν, ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Ο Γιώργος Δώνης προειδοποίησε τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ και έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να αφήσει οποιονδήποτε να δώσει δικαιώματα για ...ψιθύρους. Κανένας δεν έπαιξε, ούτε πρόκειται να παίξει ...παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού. Όσο και αν βασανίζονται οι Πράσινοι από τα προβλήματα, το ...μέτωπο του συλλόγου είναι καθαρό και διαχρονικά ο Παναθηναϊκός παίζει για την ιστορία του. Για κανέναν άλλον!  Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, τις συνθήκες που επικρατούν ή την κρισιμότητα ενός αγώνα. 

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ...πέσει και να λερωθεί στη "λάσπη" και θα συνεχίσει την πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το κεφάλι ψηλά. Όπως αρμόζει σε ένα μεγάλο σύλλογο. Όσοι βλέπουν ...σκιές, καλό είναι να ψάξουν αλλού για φαντάσματα! 
Γράψτε το σχόλιο σας...