Αντίδραση και στήριξη

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την ανάγκη των «πράσινων» για νίκη στο ματς του «Απόστολος Νικολαΐδης».
0
Νίκος Τζουάννης
17/09/2017 • 08:33
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  • shares
Η βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού, το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα, η κάκιστη εικόνα των Πράσινων στα πρώτα παιχνίδια και αυτό το «μηδέν» που …παγώνει τις καρδιές των φίλων του Τριφυλλιού, ασφαλώς και δεν τιμούν το τεχνικό τιμ και τους παίκτες.

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ακόμα παραμένει δίχως νίκη, είναι λόγος ανησυχίας και δείχνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά στο «πράσινο στρατόπεδο». 

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τις «χαμηλές πτήσεις» της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η έλλειψη ομοιογένειας είναι ο πιο σημαντικός, καθώς δεν έχουν «δέσει» οι δεκατρείς νεοαποκτηθέντες με τους «παλιούς» και φαίνεται ξεκάθαρα ότι ακόμα δεν υπάρχει η απαραίτητη «χημεία». Οι Πράσινοι «ψάχνονται» στα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, όμως χρόνος δεν υπάρχει και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι τα αποτελέσματα.

Η νίκη είναι «μονόδρομος» για τον Παναθηναϊκό στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Οι Πράσινοι έχουν ήδη μείνει αρκετά πίσω στην «κούρσα» του πρωταθλήματος και άλλο ένα «στραβοπάτημα» θα ήταν «καταστροφικό». 

Η νίκη χρειάζεται για να τονωθεί η ψυχολογία, για να αρχίσουν οι παίκτες να αποκτούν αυτοπεποίθηση, για να «γλυκαθεί» - έστω και λίγο – ο κόσμος, για να κερδίσουν οι Πράσινοι …έξτρα χρόνο. 

Δεν είναι εύκολο το ματς και απαραίτητη προϋπόθεση για να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Λεωφόρο με τους τρεις βαθμούς, είναι να βγει αντίδραση από τους παίκτες στο γήπεδο. Μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, οι Πράσινοι οφείλουν να δείξουν ότι έχουν την ποδοσφαιρική προσωπικότητα για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και θα χρειαστούν παράλληλα στήριξη από τον κόσμο. Τώρα. Στα δύσκολα…

Αναφορικά με όλα όσα έχουν συμβεί τελευταία στο διοικητικό μέτωπο, καλό θα είναι να περιμένουμε πρώτα τις τελικές(;) συζητήσεις του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. 

Φιλόδοξο το πλάνο, υπάρχει καλή διάθεση από τις δύο πλευρές και ταύτιση απόψεων σε αρκετά θέματα. Όμως θα χρειαστεί να «γεφυρωθεί» η διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο στο θέμα της αποπληρωμής των οφειλών της ΠΑΕ, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση. Και τα πρώτα μηνύματα δεν είναι θετικά… 

Γράψτε το σχόλιο σας...