Νίκησε, αλλά...

0
Νίκος Τζουάννης
05/12/2010 • 00:00
Νίκησε, αλλά...
  • shares

Kρατά τους τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι στον Πανσερραϊκό και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η εικόνα που παρουσίασαν οι "πράσινοι" χρίζει... ανάλυσης...

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας είχαν την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα στην επίθεση και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους,  όμως η ανασταλτική λειτουργία δεν.λειτούργησε. Οι ορεξάτοι φιλοξενούμενοι βρήκαν κενούς χώρους, τόλμησαν και απείλησαν. πολλάκις, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Αναμφίβολα μια από τις χειρότερες εφετινές εμφανίσεις των Πρασίνων στο Πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη από την πλευρά των γηπεδούχων, νευρικότητα, «θολό μυαλό», λίγα τρεξίματα και λανθασμένη αμυντική συμπεριφορά...

Στα θετικά η επάνοδος των Γκοβού, Νίνη, Σεϊταρίδη, η ώριμη εμφάνιση του Χριστοδουλόπουλου, οι σωστές αντιδράσεις του Ζεσουάλντο Φερέιρα από τον πάγκο και οι. τρεις βαθμοί.

Κάθε νίκη είναι αναγκαία στην κούρσα τίτλου και το σημαντικό για τον  Παναθηναϊκό είναι ότι ακόμα και αν δεν πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης-όπως στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό- καταφέρνει να φεύγει από το γήπεδο νικητής.

Γράψτε το σχόλιο σας...