Γέννημα-θρέμμα της Αθήνας, αλλά περήφανος Ηλείος, ο Νίκος Τζουάννης είδε το πρώτο φως μια ζεστή μέρα του Σεπτέμβρη, το Σωτήριον Έτος 1980… Μεγάλωσε με μια… μπάλα του μπάσκετ στα χέρια, όμως η...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
29/06/2012 • 00:52

Τόπο στα ...νιάτα

Δεν ...εκπλήσσει η αρχική υλοποίηση του αγωνιστικού και μεταγραφικού σχεδιασμού των Πρασίνων. Η απόκτηση του 22χρονου ομογενούς επιθετικού Κώστα Μπαρμπαρούση και η προώθηση αρκετών πιτσιρικάδων από την εφετινή Πρωταθλήτρια ομάδα Νέων (Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Μαρινάκης) είναι ένα προμήνυμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει το Τριφύλλι από εδώ και πέρα… Νέοι και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές θα σμίξουν με τους έμπειρους παίκτες που έχουν παραμείνει στον σύλλογο και όλοι μαζί θα πορευτούν υπό τις οδηγίες του Προφέσορα Ζεσουάλντο Φερέιρα.

22/06/2012 • 01:35

Πρέπει να παραμείνει δυνατός...

Έχει μάθει να ζει μονάχα χαρές στην καριέρα του... Όμως τώρα ο Σεμπάστιαν Λέτο βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές στην ποδοσφαιρική του διαδρομή... Ο Αργεντινός βρίσκεται ήδη έξι μήνες μακριά από τα γήπεδα και όπως φαίνεται θα χάσει- στην καλύτερη περίπτωση- και το μεγαλύτερο μέρος της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου... Δεν είναι εύκολο να ...χωνέψεις και μόνο την ιδέα, πως θα στερηθείς για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό που αγαπάς.

18/06/2012 • 01:03

Να μην γίνουν τα ίδια λάθη...

Η απόφαση του Σεμπάστιαν Λέτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ήταν δύσκολη, όμως ήταν και λίγο πολύ...αναμενόμενη. Οι ενοχλήσεις στο γόνατο που ταλαιπωρούν τον Αργεντινό τους τελευταίους μήνες δεν υποχώρησαν και το χειρουργείο ήταν πλέον...μονόδρομος. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να φτάσει ο Λέτο σε αυτή την απόφαση, όμως η ουσία είναι πως το πιο λαμπερό αστέρι του Παναθηναϊκού θα μείνει μακριά από τα γήπεδα τουλάχιστον για μισή σεζόν... Και εδώ αρχίζει ο...νέος πονοκέφαλος των ανθρώπων του Τριφυλλιού.

09/06/2012 • 00:40

Τα επόμενα βήματα

Ο δρόμος που ακολουθούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, δεν είναι στρωμένος με...ροδοπέταλα. Τα εμπόδια είναι πολλά και σημαντικά και το μεγάλο στοίχημα των Πρασίνων είναι να βρουν τον τρόπο για να τα ξεπεράσουν. Ήδη προχωρά το νέο εγχείρημα με την εταιρεία λαϊκής βάσης, σύντομα θα γίνει γνωστός και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να συμμετάσχουν και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την ανταπόκριση που θα έχει στον κόσμο αυτή η προσπάθεια.

CLEAR FILTERS