Γέννημα-θρέμμα της Αθήνας, αλλά περήφανος Ηλείος, ο Νίκος Τζουάννης είδε το πρώτο φως μια ζεστή μέρα του Σεπτέμβρη, το Σωτήριον Έτος 1980… Μεγάλωσε με μια… μπάλα του μπάσκετ στα χέρια, όμως η...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28/01/2013 • 01:02

Πήρε ανάσα

Μετά από μια μακρά περίοδο ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, άγχους και ...ασφυκτικής πίεσης, ο Παναθηναϊκός ανάσανε στο Περιστέρι! Χρειάστηκαν να περάσουν σχεδόν δύο μήνες γεμάτοι με έντονη κριτική, μουρμούρα και πολλές φουρτούνες, όμως οι Πράσινοι γεύτηκαν και πάλι την χαρά της νίκης και πήραν τρεις βαθμούς με ξεχωριστή σημασία, στην προσπάθεια για εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

24/01/2013 • 18:46

Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Το καράβι δεν βυθίζεται... Βρίσκεται σχεδόν στον πάτο του ωκεανού μετά και τον αποκλεισμό σοκ από το Κύπελλο Ελλάδας. Ένας τίτλος είχε απομείνει για τον Παναθηναϊκό την εφετινή σεζόν, χάθηκε και αυτός. Με κάτι σαν ...ποδόσφαιρο από τους Πράσινους στα Χανιά και τον Φάμπρι να είναι σε ...άλλο γήπεδο και να βλέπει βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα του Τριφυλλιού, αφού πρώτα αναγνώρισε πως η ομάδα του είναι «άρρωστη» και χρειάζεται γιατρικό!

20/01/2013 • 21:51

Δεν έχουν έρθει τα ...χειρότερα

Με την εικόνα που δείχνει ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν, φαίνεται πως τα ...χειρότερα έρχονται. Δυστυχώς οι Πράσινοι δεν αφήνουν ούτε μια ακτίδα αισιοδοξίας στον κόσμο τους και ουδείς γνωρίζει πότε θα σταματήσει αυτή την ελεύθερη πτώση...

16/01/2013 • 21:44

Δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Σισέ

Πριν από λίγο καιρό έμοιαζε αδύνατο – με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας - να υπάρξει έστω και η ...σκέψη για να ντυθεί και πάλι στα πράσινα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Και όταν έπεσε η ιδέα στο τραπέζι, οι πιθανότητες επιστροφής του Γάλλου κανονιέρη στον Παναθηναϊκό ήταν λιγοστές.

14/01/2013 • 23:35

Ένας Σισέ φέρνει την άνοιξη;

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει ...κολλημένος στην μετριότητα την εφετινή σεζόν. Υπήρξαν και ...αναλαμπές, όμως στα περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος η εικόνα του Τριφυλλιού απέχει πολύ από αυτή που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι της ομάδας.

10/01/2013 • 17:29

Ο...τελευταίος των Νταμπλούχων

Πάει και ο Σεμπάστιαν Λέτο... Το τελευταίο αστέρι που απέμεινε στο Τριφύλλι από εκείνη την ομάδα του Νταμπλ, αποχαιρετά άδοξα τον κόσμο του Παναθηναϊκού που τόσο τον αγάπησε... Όχι μέσα στα γήπεδα με τις μαγικές του εμπνεύσεις, αλλά έξω από τον φυσικό του χώρο. Με έναν σοβαρό τραυματισμό να τον ταλαιπωρεί και με το μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο να είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

08/01/2013 • 23:42

Έκπληξη με Φάμπρι

Τα...πάνω κάτω έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και...αποκορύφωμα των ραγδαίων εξελίξεων είναι η αιφνίδια απομάκρυνση Ρότσα από την τεχνική ηγεσία και η έκπληξη που ακούει στο όνομα Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ.

06/01/2013 • 01:59

Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας

Σαν να μην πέρασε μια μέρα... Ο Παναθηναϊκός μοιάζει κολλημένος στο ...εφιαλτικό 2012. Η χρονιά άλλαξε, το 2013 μπήκε στη ζωή μας, όμως οι Πράσινοι συνεχίζουν τα λάθη που έκαναν και ...πέρυσι.

04/01/2013 • 23:17

Φινάλε...

Μετά από 16 μήνες το σίριαλ τελείωσε. Οριστικά! Πέρασαν 64 εβδομάδες γεμάτες με βαρύγδουπες δηλώσεις, υποσχέσεις, ανακοινώσεις και απαντήσεις. Παίχτηκαν δεκάδες επεισόδια, όμως όλα τους ήταν μονότονα. ʼλλωστε όλο αυτό το διάστημα μονάχα οι... συμπρωταγωνιστές άλλαξαν. Όμως ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε. Όλα αυτά μέχρι σήμερα.

CLEAR FILTERS