Εικονική πραγματικότητα...

Δείχνοντας στους ανθρώπους τη λάθος κατεύθυνση τους αποπροσανατολίζουμε. Μέχρι τη στιγμή που βρίσκουν μόνοι τους τη σωστή αφού το ψέμα έχει… κοντά ποδάρια.
0
'Αγγελος Στυλιάδης
30/10/2019 • 10:05
Χωρίς ακρωατήριο
  • shares
Κάπως έτσι μπορεί να συμβαίνουν πράγματα και στο ποδόσφαιρο. Αποπροσανατολίζοντας ανθρώπους από την πραγματική εικόνα σου δημιουργείς εντυπώσεις. Η ουσία όμως είναι στην αλήθεια. Αυτή ακολουθεί πάντα. Αργά ή γρήγορα, μετά τις εντυπώσεις. 

Είναι συνηθισμένο να διαμαρτύρεσαι σε όλες τις αποφάσεις του διαιτητή προκειμένου να επηρεάσεις τις επόμενες.

Είναι συνηθισμένο να διαμαρτύρεσαι χρησιμοποιώντας μειωτικές εκφράσεις για ανθρώπους ενός «συστήματος» τη στιγμή που το ίδιο σύστημα σε έχει ευνοήσει πριν λίγες ημέρες.

Είναι συνηθισμένο να πιστεύεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου πιστεύουν όσα σου λέει το αφεντικό ότι πρέπει να πιστέψουν.

Είναι συνηθισμένο να θεωρείς πως έξω από την εικονική σου πραγματικότητα όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι.

Είναι συνηθισμένο να είσαι στην πραγματικότητα ανύπαρκτος και να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο από αυτό για να κρατήσεις το μισθό σου.

Είναι (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) συνηθισμένο να ΜΗΝ ΑΠΟΒΑΛΕΙ το σύστημα τα σκάρτα γρανάζια του. 

ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ να ζούμε αναφέροντας δήθεν αλήθειες και προσπαθώντας να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει συνηθισμένα ψέματα. Χωρίς να καταλαβαίνουμε ότι μας φτύνουν και πιστεύοντας ότι βρέχει.

Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.