Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Πάσαλιτς: "Έχει φέρει νέο αέρα ο Σάμουελς"

O Μοχάμεντ Πάσαλιτς παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Πανιωνίου μιλώντας για τις δύο σερί νίκες της ομάδας, την ώθηση που έχει φέρει η απόκτηση του Σάμουελς, αλλά και το δικό του νικητήριο σουτ απέναντι στο Ρέθυμνο.
28/10/2019 • 15:50
Ο Μο Πάσαλιτς
  • shares
O Μοχάμεντ Πάσαλιτς παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Πανιωνίου μιλώντας για τις δύο σερί νίκες της ομάδας, την ώθηση που έχει φέρει η απόκτηση του Σάμουελς, αλλά και το δικό του νικητήριο σουτ απέναντι στο Ρέθυμνο. 


Για τις δύο σερί νίκες και την συνέχεια: 
“Έχουμε κάνει δύο σερί νίκες, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει κάτι μεγάλο. Έχουμε πάρει απλώς δύο νίκες και τίποτα παραπάνω. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα καλό σερί, έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα με τρεις ήττες, που θέλαμε να είναι διαφορετικό. Πάντα είναι ωραία η αίσθηση της νίκης, αλλά δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει και να πάρουν τα μυαλά μας αέρα και να νομίζουμε ότι είμαστε μια ομάδα καλύτερη από αυτή που είμαστε στην πραγματικότητα. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό το σερί τώρα και να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά, ταπεινότητα και αυτοπεποίθηση”

Για τον Σάμουελς: 
“Αναμφίβολα ο Samuels έχει δώσει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και δεν είναι τυχαία η παρουσία του στις δύο νίκες μας, με Ρέθυμνο και Ηρακλή. Έχει μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο – κι αυτό το ξέρουν όλοι – ενώ, παράλληλα, έχει φέρει νέο αέρα στον Πανιώνιο Su Casa. Όλοι μας τον σεβόμαστε πολύ, νιώθει πολύ καλά μες στην ομάδα κι αυτά είναι τα αποτελέσματα… Αυτές οι μεγάλες εμφανίσεις που κάνει. Είναι ευλογία να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου”!

Για το νικητήριο σουτ που πέτυχε απέναντι στο Ρέθυμνο: 
“Χαίρομαι που πρόσφερα με αυτόν τον τρόπο, αλλά ήταν η συγκυρία που τα έφερε έτσι. Η μπάλα πήγε σε μένα, σούταρα κι ευτυχώς ευστόχησα! Σε ένα άλλο παιχνίδι, η μπάλα μπορεί να πάει σε άλλον συμπαίκτη μου. Όλοι παίζουμε για το σύνολο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την μπάλα σε τόσο σημαντικές στιγμές για να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και όχι ποιος θα σκοράρει κάθε φορά. Σημαντικό δεν είναι μόνο το σκορ, αλλά όλα τα μικρά πράγματα που θα κάνουμε όλοι μας… Μια ασίστ, ένα ριμπάουντ, ένα deflection, μια χαμένη μπάλα, όλα…”

Τη συνέντευξη μπορείτε να την βρείτε εδώ
Γράψτε το σχόλιο σας...