Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Συνάντηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Τη διαβεβαίωση πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα σταθεί αρωγός στη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που πραγματοποιούν πήραν οι διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε σημερινή συνάντηση με τον αρμόδιο επικεφαλής.
23/10/2019 • 16:12
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας
  • shares

Σημαίνουσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στους διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Στο ίδιο τραπέζι της συζήτησης με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκαν ο πρόεδρος Αριστοτέλης Καρακούσης, ο αντιπρόεδρος, Νίκος Κωνσταντινίδης και το μέλος του ΔΣ, Γιώργος Δακουράς. Στη σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρεται πως: «Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα είναι δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και σε όσους βοηθούν αυτήν την προσπάθεια. Η αντιπροσωπεία της ΚΑΕ απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Τζιτζικώστα, ώστε να παρακολουθήσει έναν από τους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο “PAOK Sports Arena”, η οποία έγινε αποδεκτή με χαρά».
Γράψτε το σχόλιο σας...