Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Φραγκιάς: "Θέλω να πω δημόσια μπράβο στον Νώντα Παπαντωνίου"

Οι δηλώσεις του προπονητή της Λάρισας μετά την ήττα από τον Ηρακλή-"Να μεγαλώσουμε λίγο σε αριθμό στο ρόστερ ή να κάνουμε και κάποιες αλλαγές", είπε μεταξύ άλλων.
20/10/2019 • 03:00
Ο Βασίλης Φραγκιάς
  • shares
Ο Βασίλης Φραγκιάς μετά το τέλος του αγώνα της Λάρισας με τον Ηρακλή και την ήττα της Λάρισας είπε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να μεγαλώσει το ρόστερ. 

Και είπε μπράβο στον Νώντα Παπαντωνίου. 

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: "Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη. Κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Χάσαμε γιατί όλη τη βδομάδα είχαμε προβλήματα. Το πρόβλημα τραυματισμού του Νώντα Παπαντωνίου που κατέρρευσε στο σημερινό παιχνίδι. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να του πω δημόσια ένα μπράβο. Ήταν απροπόνητος από τον αγώνα με τον Άρη και σήμερα έπαιξε".

Είπε ακόμη: "Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα. Είμαστε λίγοι σε αριθμό. Δεν είχαμε λύσεις. Ειδικά όταν περάσαμε μπροστά στο σκορ στο +6 , γρήγορα ο Ηρακλής επανήλθε στο παιχνίδι. Μείναμε από δυνάμεις και το ματς έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα. Πλέον μπροστά μας έχουμε έναν γολγοθά. Θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια".

Πρόσθεσε: "Να μεγαλώσουμε λίγο σε αριθμό στο ρόστερ ή να κάνουμε και κάποιες αλλαγές. Κάποια παιδιά δεν είναι έτοιμα ακόμα και πάμε με rotation με μικρότερο αριθμό παικτών. Έχουμε πρόβλημα σε ομάδες που έχουν βάθος στο πάγκο".
Γράψτε το σχόλιο σας...