Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Μαρκόπουλος: "Πρέπει να βρεθούν παίκτες, να στελεχωθεί η ομάδα"

Ο προπονητής του Αρη μετά την ήττα από τον Ιωνικό στάθηκε στην αναγκαιότητα ενίσχυσης των Κίτρινων.
19/10/2019 • 21:09
Ο Σούλης Μαρκόπουλος
  • shares
Ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα του Αρη, στο "Nick Galis Hall" από τον Ιωνικό είπε πολλά στη συνέντευξη Τύπου. Αναφέρθηκε σε Μποχωρίδη και Μόρις και ζήτησε ενίσχυση. 

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: "Ήταν άσχημο αποτέλεσμα για τον Άρη, δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπάθησαν. Ο απώλειες ήταν μεγάλες όχι μόνο αυτή του Μποχωρίδη αλλά και του Μόρις, η περιφέρεια μας… άδειασε και αυτό έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας πιέσει και να μας δημιουργήσει πρόβλημα σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να βρεθούν παίκτες και να στελεχωθεί η ομάδα, το κενό είναι μεγάλο".

Είπε ακόμη: "Προσπαθήσαμε στο πρώτο μέρος να… χτυπήσουμε στην ρακέτα. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν ήταν τόσο καλά τα πράγματα για εμάς, αλλά πιστεύω ότι σε εκείνο το χρονικό διάστημα έπαιξε ρόλο και η διαιτησία, δεν μας έδωσαν κάποια φάουλ που έπρεπε. Ο Ιωνικός πήρε διαφορά και την κράτησε ως το τέλος. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν είχαμε δυνάμεις, παρότι προσπαθήσαμε. Οι περισσότεροι παίκτες μας ζητούσαν συνέχεια αλλαγή. Έτσι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Σε ερώτηση σχετική με προσθήκες παικτών και τι ισχύει σε περιπτώσεις όπως του Τάλτον, ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε: "Δεν μπορώ να μιλήσω για παίκτες που έχουμε στην ομάδα, τους υποστηρίζουμε όλοι.  Σίγουρα η απώλεια Μόρις είναι πολύ μεγάλη, οι γιατροί μας είπαν ότι θα μείνει εκτός για 15 ημέρες. Σίγουρα θα μείνει εκτός με Παναθηναικό και ελπίζουμε για τον επόμενο. Ο Μποχωρίδης δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί, δεν υπάρχει όμοιος του στην αγορά".

Είπε ακόμη: "Δεν είναι τόσο εύκολο, συζητούνται τα θέματα μέσα στη διοίκηση πρέπει να υπάρχει το κατάλληλο τάιμινγκ για να προσεγγίσεις τον παίκτη και να κάνεις αλλαγή. Η ομάδα ξέρετε με ποιον τρόπο δημιουργήθηκε, είχαμε πολλά προβλήματα, παίκτες δεν έρχονταν για διάφορους λόγους, υπήρχαν τα «ban» και οι μάνατζερ δεν μας εμπιστεύονταν. Αυτό μας πήγαινε πίσω, παίκτες καλοί που θέλαμε δεν έρχονταν σε εμάς".

Πρόσθεσε: "Τελειώνοντας τα «ban»,  ίσως η ομάδα να μην ήταν όπως τη θέλαμε και το πρόβλημα ίσως να μην ήταν τέτοιο όπως παρουσιάζεται γιατί λείπουν δύο αθλητικοί παίκτες. Από οικονομικής πλευράς αυτοί οι δύο καλύπτουν το 30% του μπάτζετ μας. Παικτικά τι μας είχε προσφέρει ο Μποχωρίδης; Περίπου 18-20 πόντους, 8 ριμπάουντ,  6 ασίστ και 8 κερδισμένα φάουλ. Επίσης κρατούσε την υπόλοιπη άμυνα".

Είπε ακόμη: "Στη λειτουργία της ομάδας δύσκολα μπορείς να βρεις παίκτες για να καλύψεις το κενό του Μποχωριδη, προσπαθείς να κάνεις άλλους συνδυασμούς και θα πονάς αλλού. Χρειάστηκε ένα μεγάλο ποσό για να καλύψεις τα «ban» δεν ξέρω αν έχει τη δυνατότητα η ομάδα να προχωρήσει σε αλλαγές εκτός αν πάρει παίκτες της ίδιας οικονομικής βάσης με αυτούς που θα αντικαταστήσει".

 
Γράψτε το σχόλιο σας...