Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Καστρίτης: "Κερδίσαμε το πρώτο μας μικρό στοίχημα"

Ο Ελληνας τεχνικός του Ηρακλή μετά τη νίκη στη Λάρισα μίλησε για σημάδια προόδου και εξέλιξης και αναφέρθηκε στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα.
19/10/2019 • 20:50
Ο Γιάννης Καστρίτης
  • shares
Ο Ηρακλής επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα-αποκλεισμό από το Ρέθυμνο στο Κύπελλο κερδίζοντας εκτός έδρας τη Λάρισα. 

Ο Γιάννης Καστρίτης μετά το τέλος μίλησε -μεταξύ άλλων- για σημάδια προόδου. 

Είπε: "Πάρα πολλά μπράβο στα παιδιά μας και για τη νίκη αλλά και για τα σημάδια προόδου και εξέλιξης που δείξαμε και σήμερα. Καταρχάς προερχόμασταν από δύο συνεχόμενα παιχνίδια απέναντι στο Ρέθυμνο με ταξίδι ανάμεσα, πράγμα που σημαίνει ότι είχαμε λίγο χρόνο για ξεκούραση και για τακτική προετοιμασία. Τα παιδιά πάνω όλα έδειξαν ότι ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη. Μέσα στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας έχουμε μια άλλη δυναμική και όλοι όσοι είναι γύρω από την ομάδα είχαν το ερωτηματικό πόσο δυνατή μπορούμε να είμαστε στις εκτός έδρας αναμετρήσεις".

Πρόσθεσε: "Σήμερα νομίζω κερδίσαμε το πρώτο μας μικρό στοίχημα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που τρέχει πάρα πολύ στην έδρα της και θεωρώ πως σε μεγάλο βαθμό και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το ρυθμό".

Είπε ακόμη: "Το παιχνίδι ουσιαστικά στράβωσε κατά την διάρκεια του και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο, παρόλα επιστρέψαμε και στο τέλος με τεράστια θέληση καταφέραμε και κερδίσαμε. Νομίζω είναι πλασματική η διαφορά. Η ομάδα της Λάρισας είναι πολύ ποιοτική, πράγμα που το είδαμε και απέναντι στον Άρη. Για αυτό αξίζουν και παραπάνω συγχαρητήρια στην ομάδα".

Αναφέρθηκε στον κόσμο και είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί μας έδωσε ώθηση και με ανυπομονησία θα περιμένουμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα έχουμε γεμάτο Ιβανώφειο, απέναντι στον Πανιώνιο, που για εμάς είναι ένα στοίχημα να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε μια ομάδα που δεν πρέπει να την υποτιμήσεις".

Είπε ακόμη: "Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας για ότι έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να χτίσεις μια ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα".
Γράψτε το σχόλιο σας...