Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Σενάρια για επιστροφή του Πιτίνο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Ρικ Πιτίνο, προκειμένου να επιστρέψει ο Αμερικανός κόουτς στον πάγκο των “πράσινων” το προσεχές χρονικό διάστημα.
19/10/2019 • 09:36
Ο Ρικ Πιτίνο
  • shares
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Ρικ Πιτίνο, προκειμένου να επιστρέψει ο Αμερικανός κόουτς στον πάγκο των “πράσινων” το προσεχές χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας των “πράσινων” φέρεται να επικοινώνησε με τον πρώην κόουτς της ομάδας, ο οποίος είχε αποχωρήσει τον προηγούμενο Μάιο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, για προσωπικούς λόγους.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως στις τάξεις των ‘πράσινων” υπάρχει προβληματισμός για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, μετά τις δυο ήττες στην εφετινή Euroleague. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στόχος του Γιαννακόπουλου είναι να πείσει τον Πιτίνο να καθίσει και πάλι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αντικαθιστώντας τον Αργύρη Πεδουλάκη. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, τα οποία φέρονται να θέλουν τη διοίκηση να μελετάει τις επόμενες κινήσεις της, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...