Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Έξι διαρκείας σε άνεργους φίλους του Άρη

Τέσσερις οπαδοί της ομάδας αγοράζουν και χαρίζουν κάρτες εισόδου για την τρέχουσα σεζόν σε συνοπαδούς τους, που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα
14/10/2019 • 18:46
Έξι εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν θα δοθούν σε άνεργους φίλους του Άρη
  • shares
Τέσσερις φίλοι του Άρη, οι οποίοι ζούνε είτε στο εξωτερικό, είτε σε πόλεις της Ελλάδας, κάνουν δώρο συνολικά έξι εισιτήρια διαρκείας σε άλλους φίλους της ομάδας, που είναι άνεργοι. Μια κίνηση ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ενισχύει τους δεσμούς μεταξύ των οπαδών της ομάδας, καθώς και το αίσθημα του αλτρουισμού.  

Πιο συγκεκριμένα, φίλος της ομάδας που ζει στη Νότιο Κορέα προσφέρει δυο εισιτήρια διαρκείας για πατέρα, που είναι φίλος του Άρη και είναι άνεργος, όπως και για το παιδί του, στη Θύρα 4 του «Nick Galis Hall».

Άλλος φίλος του Άρη από το Βέλγιο δωρίζει εισιτήριο σε άνεργο φίλαθλο των «κίτρινων», στη Θύρα 4. Φίλος του Άρη από την Αθήνα κάνει δώρο δυο εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους φίλους της ομάδας, στη Θύρα 4. Τέλος, φίλος του Άρη, που ζει στη Θεσσαλονίκη, δωρίζει ένα εισιτήριο διαρκείας, στις Θύρες 2-3 σε άνεργο φίλο των «κίτρινων».

Από σήμερα (14/10) μέχρι και την προσεχή Πέμπτη (17/10) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση για τους φίλους της ομάδας, που είναι άνεργοι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μέχρι την Πέμπτη (17/10), στις 21:00, τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr και να μπούνε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2019-2020.

Ο άνεργος πατέρας, που θέλει να μπει στην κλήρωση για τα 2 διαρκείας στη Θύρα 4, θα πρέπει να στείλει τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ) και του παιδιού του.

Προκειμένου να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας, οι τυχεροί είναι απαραίτητο να προσκομίσουν στην ΚΑΕ Άρης τα εξής δικαιολογητικά:

1) Ταυτότητα.
2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ
3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ
4) Α.Μ.Κ.Α.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (18/10).
Γράψτε το σχόλιο σας...