Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Φραγκιάς: ''Δείξαμε χαρακτήρα''

Ο Βασίλης Φραγκιάς έγραψε ιστορία με τη Λάρισα καθώς η ομάδα πέτυχε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της basket league κόντρα στον Άρη. O προπονητής των Θεσσαλών έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του.
13/10/2019 • 22:00
Ο Βασίλης Φραγκιάς, Κλειστό Νεάπολης, Λάρισα - Άρης
  • shares
Ο Βασίλης Φραγκιάς έγραψε ιστορία με τη Λάρισα καθώς η ομάδα πέτυχε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της basket league κόντρα στον Άρη. O προπονητής των Θεσσαλών έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του.''Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Βγάλαμε θυμό γιατί στα πρώτα δύο παιχνίδια είχαμε μία πολύ παθητική εικόνα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας και ότι θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Αυτό, το βγάλαμε στο γήπεδο. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε δύο σημαντικούς βαθμούς και θα ατενίσουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Εμένα πάντα με ενδιαφέρει η εικόνα της ομάδας. Παλέψαμε για όλες τις μπάλες επί 40 λεπτά''.


Γράψτε το σχόλιο σας...