Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Βετούλας: "Ιστορική νίκη για Ιωνικό!"

Ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας στάθηκε μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο εξαιρετικό γεγονός της πρώτης επιτυχίας του συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ μετά από 32 ολόκληρα χρόνια
13/10/2019 • 01:20
Ο Νίκος Βετούλας χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη του Ιωνικού επί του ΠΑΟΚ
  • shares
Η νίκη του Ιωνικού επί του ΠΑΟΚ το Σάββατο (12/10) στο κλειστό "Σοφία Μπεφόν" είχε τη δική της ξεχωριστή σημασία για την ομάδα της Νίκαιας. Ήταν η πρώτη μετά την επιστροφή του συλλόγου στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Ως εκ τούτου, δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί αναλόγως από τους ανθρώπους του.

Ο προπονητής του Ιωνικού, Νίκος Βετούλας, για παράδειγμα, δήλωσε μετά την αναμέτρηση με τους "ασπρόμαυρους": "Ήταν ένας ιστορικός αγώνας για την ομάδα του Ιωνικού Νικαίας. Πέτυχε την πρώτη νίκη στην κορυφαία κατηγορία μετά από 32 χρόνια και σίγουρα αυτό είναι ένα ευχάριστο γεγονός!"

Και συνέχισε: "Όσον αφορά στο παιχνίδι, ήταν δύσκολο, δεδομένης της πίεσης που υπήρχε στα παιδιά λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων που είχαν προηγηθεί. Στο τέλος, η ενέργεια και η διάθεση για τη νίκη ήταν τα κλειδιά, ώστε να καταφέρουμε να την επιτύχουμε. Είμαστε μία φύσει επιθετική ομάδα, με μεγάλο ταλέντο στην επίθεση και θα πρέπει να καταφέρουμε να γίνουμε και πιο συμπαγείς στην άμυνα, όπως ήμασταν στο τέταρτο δεκάλεπτο".

Για να καταλήξει: "Θεωρώ ότι στη διάρκεια του παιχνιδιού δείξαμε αρετές και μειονεκτήματα. Στη συνέχεια θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, ώστε στο τέλος η ομάδα να φτάσει στις νίκες που χρειάζεται για να πετύχει τον στόχο της. Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους όσοι δουλεύουν για την ομάδα".
Γράψτε το σχόλιο σας...