Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Μποχωρίδης

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα (10/10) το πρωί ο Λευτέρης Μποχωρίδης.
10/10/2019 • 18:37
Με επιτυχία χειρουργήθηκε σήμερα (10/10) ο Λευτέρης Μποχωρίδης στο αριστερό του χέρι
  • shares
Ο γκαρντ του Άρη είχε υποστεί κάταγμα σκαφοειδούς στο αριστερό του χέρι και το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων» αποφάσισε να προχωρήσει σε άμεση χειρουργική επέμβαση με επικεφαλής τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Κουκουλιά στην κλινική «Άγιος Λουκάς»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

«Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στον καρπό του αριστερού του χεριού, υποβλήθηκε σήμερα (10/10) το πρωί ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Τον αρχηγό του ΑΡΗ χειρούργησε ο γιατρός της ομάδας μας, Νίκος Κουκουλιάς στην κλινική «Άγιος Λουκάς».

Μιλώντας στο www.arisbc.gr , ο κ. Κουκουλιάς τόνισε: «Ο Λευτέρης υποβλήθηκε σε διαδερμική οστεοσύνθεση κατάγματος σκαφοειδούς. Αυτό μας επιτρέπει να προχωρήσουμε σε αφαίρεση του γύψου και κινητοποίηση της άρθρωσης σε 15 μέρες.

Θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της πώρωσης του κατάγματος, για να επιτρέψουμε την πλήρη επάνοδο του παίκτη σε αγωνιστικές δραστηριότητες, την οποία υπολογίζω σε περίπου δυο μήνες»
Γράψτε το σχόλιο σας...