Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Δώρο διαρκείας σε φίλο του Άρη

Οπαδός των "κίτρινων" δωρίζει την κάρτα εισόδου της ομάδας μπάσκετ που αγόρασε για όλη την τρέχουσα σεζόν σε άνεργο συνοπαδό του
08/10/2019 • 10:07
Οπαδός του Άρη δωρίζει το εισιτήριο διαρκείας της ομάδας μπάσκετ που αγόρασε σε άνεργο συνοπαδό του
  • shares
Ο αλτρουισμός έχει διάφορες μορφές. Μία από αυτές είναι να κάνεις χαρούμενο έναν συνάθρωπό σου δωρίζοντάς του κάτι που θέλει πολύ και δεν μπορεί με άλλον τρόπο να το αποκτήσει. Ένας οπαδός του Άρη, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει δώρο σε άνεργο συνοπαδό του το εισιτήριο διαρκείας της ομάδας μπάσκετ, που αγόρασε για την τρέχουσα περίοδο.

Η σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε σήμερα (8/10) η "κίτρινη" ΚΑΕ αναφέρει:

"Ένας φίλος του ΑΡΗ που ζει μόνιμα στην Αθήνα και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, δείχνοντας την αγάπη του για την ομάδα μας και την αλληλεγγύη προς τους συνοπαδούς του, που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο «Nick Galis Hall».

Αγόρασε εισιτήριο διαρκείας στις θύρες 5-6, αλλά επειδή, λόγω αποστάσεως δεν μπορεί να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας μας, ζήτησε να δοθεί, μετά από κλήρωση σε άνεργο φίλο του ΑΡΗ.

Από σήμερα (08/10) μέχρι και την προσεχή Παρασκευή (11/10) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι. Στείλτε μέχρι την Παρασκευή (11/10), στις 21:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2019-2020.

Προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας, ο τυχερός είναι απαραίτητο να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά:
1) Ταυτότητα
2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ
3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ
4) Α.Μ.Κ.Α.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα (14/10)".

Γράψτε το σχόλιο σας...