Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Πολυτέλεια και ιστορία (pic)

Η νέα αίθουσα στην PAOK Sports Arena και τα προνόμια συγκεκριμένων κατηγοριών εισιτηρίων διαρκείας.
07/10/2019 • 16:54
Το ... τερπνόν μετά του ωφελίμου για συγκεκριμένους κατόχους διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
  • shares

Η γενικότερη προσπάθεια ανασυγκρότησης αλλά κι αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στους φίλους της ομάδας εξελίσσονται ακόμη περισσότερο. Σήμερα, ανακοινώθηκε η αποπεράτωση της αίθουσας Lounge στην PAOK Sports Arena κι η διαθεσιμότητά της σε κατόχους ακριβών εισιτηρίων διαρκείας. Όπως ανέφεραν στη σχετική ενημέρωση οι άνθρωποι της ομάδας: «Το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα, συνοδεύτηκε από την πρώτη νίκη της ομάδας μας στην EKO Basket League, αλλά και την λειτουργία της αναβαθμισμένης αίθουσας Lounge (στο χώρο όπου στεγάζεται το μουσείο της ομάδας μπάσκετ), με παροχές και υπηρεσίες για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών Lounge ΑΝΑΔΟΜΩ και BOX.

Η αίθουσα Lounge όπως συνέβη και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα, θα λειτουργεί σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, τόσο στην EKO Basket League, όσο και στο Basketball Champions League, προσφέροντας δυνατές εμπειρίες στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας που δικαιούνται είσοδο και θα έχουν την αποκλειστική χρήση, στη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά και μετά το τέλος των αγώνων.

Στην αίθουσα Lounge υπάρχει υπηρεσία Catering και Open Bar και λειτούργησε για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο με την βοήθεια του χορηγού μας Tselementes. Όσοι θέλουν να αποκτήσουν εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών Lounge ΑΝΑΔΟΜΩ και BOΧ με πρόσβαση στην αίθουσα Lounge προκειμένου να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες αλλά και μία σειρά άλλων προνομίων, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (marketing@paokbc.gr ή στο τηλέφωνο 2310-472551) στο PAOK Sports Arena».


Γράψτε το σχόλιο σας...