Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Παπαθεοδώρου: "Συγχαρητήρια στους παίκτες"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση και την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Κολοσσό, τονίζοντας παράλληλα πως απαιτείται ακόμη πολλή δουλειά.
06/10/2019 • 19:58
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου
  • shares
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση και την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Κολοσσό, τονίζοντας παράλληλα πως απαιτείται ακόμη πολλή δουλειά. 

Ο Έλληνας προπονητής είπε αρχικά:
«Πετύχαμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα, ήταν το πιο σημαντικό. Θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό μέσα από την άμυνα, να βρούμε αυτοπεποίθηση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή εικόνα σε γενικές γραμμές. Είχαμε καλή κατεύθυνση και σκορ στην επίθεση και αυτό συνεχίστηκε. Προσπαθήσαμε να έχουμε τον ίδιο ρυθμό ανεξάρτητα με το σκορ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα. Είχαμε καλύτερη λειτουργία σε άμυνα και επίθεση. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας στο δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας».

Για την κατάσταση των Σλότερ, Τολιόπουλου:
«Ο Σλότερ έχει προπονηθεί μαζί μας τις τελευταίες 4 μέρες. Θα μπορούσε να πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα, αλλά επειδή είναι έξω ένα μήνα και μία εβδομάδα δεν θέλαμε να τον φορτώσουμε με παιχνίδι χωρίς να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Πλέον προπονείται κανονικά. Ο Τολιόπουλος είχε ένα χτύπημα την Παρασκευή. Υπέστη κάτι σαν αιμάτωμα. Θα έχουμε περισσότερα νέα. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι σοβαρό».

Για τον Σαντ Ρος που έκανε τα... πάντα εκτός από το να βάλει καλάθι:
«Από τη στιγμή που είχε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάνει πάρα πολλά πράγματα και θυσιάζει τον εαυτό του για την ομάδα. Του έλειψε ένα εύκολο καλάθι. Είμαστε εδώ να τον υποστηρίζουμε γιατί μας υποστηρίζει και αυτός. Μας κάνει καλύτερη ομάδα. Είναι χρήσιμος και ξεχωριστός παίκτης».

Για τις λίγες συγκριτικά ασίστ (15):
«Από τη μία πλευρά έχουμε παιδιά με ταλέντο. Από την άλλη πρέπει να αξιολογούμε τον αντίπαλο και τι μας δίνει. Πολλές φορές παίζει κι αυτό σημαντικό ρόλο. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ και αυτό χαμηλώνει τον αριθμό των ασίστ όταν δεν μπαίνουν τα σουτ. Ήμασταν καλύτεροι λειτουργικά. Αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν πρέπει να δέχεσαι 22 πόντους στον αιφνιδιασμό στην έδρα σου»
Γράψτε το σχόλιο σας...