Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Λυκογιάννης: "Δεν είμαι ευχαριστημένος, είναι ένα καλό μάθημα"

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν έψαξε για δικαιολογίες μιλώντας για την βαριά ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ στην Αθήνα.
06/10/2019 • 19:39
Ο Άρης Λυκογιάννης
  • shares
Ο Άρης Λυκογιάννης δεν έψαξε για δικαιολογίες μιλώντας για την βαριά ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ στην Αθήνα. 

Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: 
«Καλησπέρα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την ξεκάθαρη και δίκαιη νίκη. Ο αντίπαλος επέβαλε πλήρως το ρυθμό του και κυριάρχησε. Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε ούτε καθαρό μυαλό ούτε αμυντική διάθεση για να σταματήσουμε την ΑΕΚ. ήμασταν συνεχώς εκτεθειμένοι στα σουτ και στο επιθετικό ριμπάουντ. Δεν είχαμε καλό ρυθμό και δεν είμαι ευχαριστημένος. Είναι ένα καλό μάθημα για εμάς. Τα 2 παιχνίδια της εβδομάδας θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια και να δούμε με διαφορετικό μάτι το πρωτάθλημα.

Αρκετά παιδιά μπήκαν χαλαροί και νωθροί και αυτό ήταν ανεπίτρεπτο. Στράβωσε από νωρίς το παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν σχετικά κοντά στο πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο είχαμε κακό ρυθμό. Η ΑΕΚ είχε και ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Αν δεν μπεις στην επαφή, αν και η ανάσα μας ήταν φάουλ εξ ου και οι πολλές βολές της ΑΕΚ.

Κανένα παράπονο δεν έχω από την διαιτησία. Κάποια σφυρίγματα ήταν υπερβολικά όταν το παιχνίδι άνοιξε στους 20 πόντους. Δεν υπάρχει παράπονο. Όταν έχεις κακή εικόνα δεν δικαιούσαι να έχεις παράπονα».
Γράψτε το σχόλιο σας...