Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Μαρκόπουλος: "Άσχημο αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουμε"

Ο προπονητής του Άρη σχολίασε την ήττα της ομάδας του στο Κύπελλο από τον Ηρακλή και τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή στον προγραμματισμό των "κίτρινων"
03/10/2019 • 10:36
Ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε τις επιπτώσεις της ήττας του Άρη από τον Ηρακλή για το Κύπελλο
  • shares
Το ζητούμενο για τον Σούλη Μαρκόπουλο δεν είναι μόνο η χθεσινή (2/10) ήττα αυτή καθεαυτή από τον Ηρακλή για το Κύπελλο. Είναι ότι αυτό το αποτέλεσμα θα έχει επιπτώσεις στον προγραμματισμό των "κίτρινων" για τη συνέχεια. Αυτό βασανίζει ακόμη περισσότερο το μυαλό του προπονητή του Άρη...

Σχολιάζοντας σήμερα, λοιπόν, τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού δήλωσε ο Μαρκόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε στο Κύπελλο Ελλάδας για πολλούς λόγους. Κυρίως, όμως, για να έχουμε περισσότερους αγώνες, γιατί μας λείπουν παιχνίδια, ώστε οι παίκτες μας να βρεθούν μέσα στο γήπεδο μεταξύ τους, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

Και πρόσθεσε: "Ήταν μια αναμέτρηση, στην οποία σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια της, είχαμε την πρωτοπορία στο σκορ και χάσαμε με τον τρόπο που όλοι είδαν στην τελευταία επίθεση. Πρέπει να συνεχίσουμε… Να συγκεντρωθούμε, να δούμε τα λάθη μας και να εμφανιστούμε καλύτεροι στην επόμενη αναμέτρηση".
Γράψτε το σχόλιο σας...