Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

KAE ΠΑΟΚ: «Διαρκείας μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου»

Η ενημέρωση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Τί ισχύει ...
01/10/2019 • 16:51
ΚΑΕ ΠΑΟΚ (πηγή γραφήματος: PAOKbc.gr)
  • shares

Το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε και σιγά – σιγά πλησιάζουν οι μέρες για την έναρξη και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Η προετοιμασία – προσπάθεια του Κώστα Φλεβαράκη και των παικτών του για τη δημιουργία μιας ισχυρής και φιλόδοξης ομάδας συνεχίζεται καθημερινά μέσα – και – από τη διαδικασία των προπονήσεων. Πριν από λίγο η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για το τί ισχύει αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά: «Μπήκαμε στον Οκτώβριο και σε λίγες μέρες αρχίζουν οι εντός έδρας αγώνες για την ομάδα μας, σε Basket League και Basketball Champions League! Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι και τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο Basketball Champions League, στις 15 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Besiktas. Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας από το "PAOK Sports Arena" (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 11:00-15:00), αλλά και όλο το 24ωρο από το internet μέσα από το δίκτυο της Ticketmaster Hellas.»

Γράψτε το σχόλιο σας...