Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Ράις: “Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι”

Ο Ταϊρίς Ράις υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός απέχει αρκετά από τις πραγματικές του δυνατότητες και πως δεν είναι ακόμα έτοιμος.
01/10/2019 • 09:52
Ο Ταϊρίς Ράις
  • shares
Ο Ταϊρίς Ράις υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός απέχει αρκετά από τις πραγματικές του δυνατότητες και πως δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Αμερικανός παίκτης του “τριφυλλιού” συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη στο μέλλον και πως θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. 

Αρχικά, ο παίκτης του “τριφυλλιού” δήλωσε στην εφημερίδα “Πράσινη”: “Δουλεύουμε πολύ στην χημεία για να γίνουμε ένα ως ομάδα. Βέβαια έχουμε ακόμη αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε γιατί βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Στο διάστημα που βρισκόμαστε πάντως θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο για τα πρώτα ματς της σεζόν κι αν συνεχίσουμε με την ίδια ένταση, θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Έχουμε πολλούς παίκτες που βάζουν την μπάλα στο καλάθι κι αυτό είναι ένα ισχυρό χαρτί. Όσο έχουμε σωστή νοοτροπία και κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα, δεν θα έχουμε πρόβλημα καθώς κάθε βράδυ μπορεί πρωταγωνιστής να είναι διαφορετικός. Στην άμυνα έχουμε τα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης και δουλεύουμε πολύ σε αυτό που θέλει ο προπονητής μας”.

Στη συνέχεια, ο Ράις συμπλήρωσε: “Είναι δύσκολο να πεις τι μπορούμε να καταφέρουμε στη σεζόν, γιατί έχουμε 6-7 νέα πρόσωπα. Δύο βασικοί μας παίκτες αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και 2-3 ακόμη θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό το επίπεδο, στο οποίο δεν έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν. Παράλληλα έχουμε όλοι μας υψηλό μπασκετικό IQ και διάθεση να παλέψουμε σκληρά, γι’ αυτό και πιστεύω πως δεν έχουμε πλησιάσει τα πραγματικά μας επίπεδα. Με άριστα το 10 θα έλεγα ότι είμαστε ακόμη στο 3 ή 4. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά μέχρι στιγμής τα πάμε εξαιρετικά”.
Γράψτε το σχόλιο σας...