Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Κουφός: "Έφταιγε η έλλειψη όρεξης για άμυνα"

Ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας Στέργιος Κουφός θεώρησε την ήττα της ομάδας του από το Λαύριο ως ένα καλό μάθημα, προκειμένου οι παίκτες του την επόμενη φορά να έχουν όρεξη για άμυνα.
28/09/2019 • 21:32
Κουφός
  • shares

Ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας Στέργιος Κουφός θεώρησε την ήττα της ομάδας του από το Λαύριο ως ένα καλό μάθημα, προκειμένου οι παίκτες του την επόμενη φορά να έχουν όρεξη για άμυνα. 

«Πολλά συγχαρητήρια στον Λαύριο και τον κόουτς Σερέλη για τη νίκη. Νομίζω ότι η επαναφορά του Ιωνικού Νικαίας Affidea στην Basket League μετά από 32 χρόνια έφερε ένα πολύ σκληρό μάθημα σε εμάς, που δεν είναι άλλο από την συγκεκριμένη ήττα. Το άσχημο είναι ο τρόπος που ήρθε η ήττα. Είμαστε όλοι πάρα πολύ στεναχωρημένοι γι' αυτό το αποτέλεσμα, γιατί η στατιστική αποτυπώνει την πραγματικότητα. Δεν μπορείς να θες να κερδίσεις, όταν δέχεσαι 94 πόντους.

 

Είναι απλό το μπάσκετ. Ιδιαίτερα όταν δέχεσαι τους περισσότερους πόντους σε εικόνες ένας εναντίον ενός. Δεν είναι από έναν παίκτη ή δύο. Νομίζω ότι όλοι βρέθηκαν σε πάρα πολύ κακή αμυντική σκέψη και προσέγγιση. Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για εμάς, γιατί μας προσγείωσε ανώμαλα. Το επόμενο είναι το ότι δεν έχουμε δική μας έδρα. Επίσης, όταν χάνεις 12 βολές, και αυτό παίζει το ρόλο του. Πιστεύω ότι σήμερα μπορούσαμε να βάλουμε 100 πόντους. Αυτό μαρτυρούν οι 12 χαμένες βολές. Έχω την αίσθηση ότι θα επανέλθουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε πώς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στην ομάδα παραπάνω πράγματα, ώστε να ανακάμψουμε και να αφήσουμε πίσω την ήττα κάνοντας κάποιες άλλες νίκες που ήταν εκτός προγράμματος».

 

Σε ερώτηση για το τι θετικό μπορεί να κρατήσει απάντησε: «Ο Θεός να μας δίνει δύναμη και υγεία, αυτό είναι το πιο σοβαρό από όλα. Δεν ξεχάσαμε το μπάσκετ, μην τρελαθούμε. Είμαστε όμως φύσει επιθετική ομάδα, αλλά αυτό πρέπει να συνδυάζεται με πολύ σκληρό πρόσωπο στην άμυνα. Θα ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι, αν παιζόταν στην Νίκαια, ώστε ο κόσμος να μπορεί να μας δώσει ώθηση και να μας ξυπνήσει. Κρατάμε ότι έχουμε δυνατότητες στο επιθετικό κομμάτι. Πρέπει να διαχειριστούμε την εικόνα τη


Γράψτε το σχόλιο σας...