Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Μήτογλου: "Δουλεύω πολύ στο σουτ" (Video)

Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν που θα ξεκινήσει για τον Παναθηναϊκό, τον ρόλο του, αλλά και σε πιο κομμάτι της προπόνησης δίνει πλέον μεγαλύτερη έμφαση.
26/09/2019 • 13:34
Μήτογλου
  • shares
Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν που θα ξεκινήσει για τον Παναθηναϊκό, τον ρόλο του, αλλά και σε πιο κομμάτι της προπόνησης δίνει πλέον μεγαλύτερη έμφαση. 

"Είμαστε αθλητική και γρήγορη ομάδα παράλληλα και ψηλή ομάδα, αυτός είναι πολύ καλός συνδιασμός. Έχουμε την δυνατότητα με τον Νικ και τον Τζίμερ να συνδυάσουμε το ταλέντο αυτό και σε αποτελεσματικότητα.

Εμείς οι ψηλοί πρέπει εμείς να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Ακόμα ο ένας μαθαίνει τον άλλον. Είμαστε κι οι ψηλοί σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας και θα φανεί στην πορεία.

Έχει δείξει ο Τζίμερ στα φιλικά παιχνίδια ότι είναι και πολύ καλός πασέρ. Έχει υψηλό iq και καταλαβαίνει το παιχνίδι. Όλες οι ομάδες θα τον παίζουν επιθετικά και πρέπει να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του, το έχει αυτό θα το κάνει, κυρίως γιατί μπορεί.

Δεν έχω θέμα σε όποια θέση κι αν παίζω, ότι μου ζητάει ο προπονητής θα το κάνω. Το μπάσκετ εξελίσσεται διαρκώς. Βρέθηκα σε μια κατάσταση που από 3-4 έχω γίνει πλέον 4-5 ανάλογα το διάβασμα τις αντίπαλες ομάδες κι όλα αυτά.

Αν καταφέρω να βελτιωθώ στο σουτ θα είμαι καλά. Από 35% και πάνω στο τρίποντο θα με βοηθήσει να μπαίνω πιο εύκολα και μέσα. Έτσι γίνεσαι επικίνδυνος. Αυτός είναι ο στόχος και πάνω σε αυτό δουλεύω.

Στις ΗΠΑ δούλεψα στο σουτ, είναι για τους ψηλούς πια πολύ σημαντικό. Έκανα πολλά σουτ και βολές, οι βολές είναι πολύ σημαντικές. Φέτος έχω δώσει μεγάλη έμφαση της δουλειάς στο σουτ". 

Γράψτε το σχόλιο σας...