Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings
TAGS

  Συγχαρητήρια ΠΣΑΚ σε Κικίλια

  Η απαγόρευση του καπνίσματος σε όλα τα γήπεδα της χώρας είναι μια πρωτοβουλία του νέου Υπουργού Υγείας που χαιρετίζει και ο ΠΣΑΚ.
  30/07/2019 • 18:35
  Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
  • shares
  Η απαγόρευση του καπνίσματος σε όλα τα γήπεδα της χώρας είναι μια πρωτοβουλία του νέου Υπουργού Υγείας που χαιρετίζει και ο ΠΣΑΚ, ο οποίος εξέδωσε ανκοίνωση συγχαίροντας τον Βασίλη Κικίλια για αυτή του την πρωτοβουλία..

  Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 


  "Ικανοποίηση επικρατεί στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας στις Περιφέρειες της χώρας, απαγορεύοντας και επίσημα το κάπνισμα στα γήπεδα. Ένα δικό μας παιδί, το οποίο τυγχάνει να ασχολείται με την πολιτική και πλέον βρίσκεται στην κυβέρνηση, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αξίζει πολλά συγχαρητήρια, για το νόμο που ουσιαστικά έθεσε σε εφαρμογή και απαγορεύει το κάπνισμα (και) στα γήπεδα. 

  Αυτός ο νόμος αποτελούσε επιθυμία των καλαθοσφαιριστών διότι πολλές φορές, η κατάσταση στα γήπεδα ήταν αποπνικτική. Ο Βασίλης έχει ακόμη τη "μυρωδιά" των γηπέδων, γνωρίζει όσο κανεις άλλος πολιτικός τις ανάγκες του καλαθοσφαιριστή και του αθλητή γενικότερα. Ήδη ο ΠΣΑΚ, έστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας, τον συνεχάρη και εύχεται αυτός ο νόμος να αποτελέσει την αρχή για την πρόοδο του ελληνικού μπασκετ και του αθλητισμού γενικότερα. Επιτέλους σεβασμός στον αθλητή, τον άνθρωπο..."
  Γράψτε το σχόλιο σας...