Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Ιτούδης: "Και οι τυφλοί είδαν"

Ο Δημήτρης Ιτούδης άφησε σαφή υπονοούμενα για τη διαιτησία της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ με τη Χίμκι στην οποία η ομάδα του γνώρισε την ήττα.
05/03/2019 • 02:32
Ο Δημήτρης Ιτούδης
  • shares
Ο Δημήτρης Ιτούδης άφησε σαφή υπονοούμενα για τη διαιτησία της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ με τη Χίμκι στην οποία η ομάδα του γνώρισε την ήττα. Πιο συγκεκριμένα είπε: 

"Συνήθως στις συνενεύξεις Τύπου συγχαίρω τη νικήτρια ομάδα. Είμαι κύριος και θα κάνω πάλι το ίδιο. Αν, όμως, είστε αντικειμενικοί, θα δείτε δύο διαφορετικές ιστορίες και θα αποφασίσειτε ποιος ήταν ο πραγματικος πρωταγωνιστής απόψε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάσκετ. Στο μπασκετ πρέπει να δίνεται έμφαση στην επίθεση και στο θέαμα. Ο Σβέντ έκανε ένα σπουδαίο ματς. 

Επίσης και ο Ροντρίγκεθ είχε ένα σπουδαίο επιθετικό ματς, αλλά ήσασταν στο γήπεδο και είδατε τι έγινε. Αν είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και είδατε τι έγινε, τότε καταλαβαίνετε. Οι παίκτες μου υπέπεσαν σε 20 λάθη, αλλά τα μισά εξ εαυτών έγιναν για κάποιο λόγο. Θα παραμείνω κύριος, αλλά δείτε τις τλεευταίες κατοχές. Δείτε το παιχνίδι αντικειμενικά. Ένας συνάδελφος μου, ο οποίος δεν εργάζεται πλέον ως χεντ κόουτς, θα έλεγε πως ακόμα και οι τυφλοί είδαν",
Γράψτε το σχόλιο σας...