Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings
TAGS

Μπάνκι: «Το αφιερώνω στις οικογένειές μας»

Τόσο ο τεχνικός της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι όσο κι ο MVP, Τζόρνταν Θίοντορ μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα
18/02/2019 • 02:00
Λούκα Μπάνκι και Τζόρνταν Θίοντορ στη συνέντευξη Τύπου
  • shares

Περιχαρής μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι δήλωσε: «Είναι μια σπουδαία μέρα για όλο τον οργανισμό. Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της νέας ιστορίας της, το Κύπελλο Ελλάδος, το 2018. Μετά από δώδεκα μήνες είχαμε την ευκαιρία να κλείσουμε τον κύκλο με αυτό το τρόπαιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας επιτρέπουν να είναι εδώ και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο, τον Μάκη Αγγελόπουλο, που είναι ο οραματιστής και πήρε την ομάδα πριν από πέντε χρόνια και την έφερε εδώ και τον προηγούμενο προπονητή μας, τον Ντράγκαν Σάκοτα, που ηγήθηκε της ομάδας και την οδήγησε στους τίτλους. Είμαστε εδώ να πανηγυρίσουμε και τους ευχαριστούμε». Και συνέχισε με ξεχωριστή αναφορά και στους φίλους της ομάδας: «Ευχαριστούμε τον κόσμο και του δίνουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσει ξανά. Έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι και στάθηκαν πολύ καλά. Παίξαμε με προσωπικότητα και αυτό είναι που εκτιμώ. Αφιερώνω το τρόπαιο στις οικογένειές μας. Όπως σας είπα είναι μια ξεχωριστή μέρα για όλους μας και εύχομαι πως η νέα γενιά της ΑΕΚ που ξεκινάει να έχουν την αυτοπεποίθηση να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Μπαίνουμε σε κρίσιμο σημείο στη σεζόν».

Τζόρνταν Θίοντορ: «Δε σταματούμε εδώ» 

Ο ΜVP του Τελικού, Τζόρνταν Θίοντορ, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΚ της περσινής σεζόν. Εάν δεν κέρδιζαν δε θα ήμασταν εδώ. Πρέπει να συγχαρούμε τη Φλαμένγκο, μια σκληρή ομάδα. Είμαι εδώ ένα μήνα και όλοι είμαστε κοντά και φτάσαμε στον τίτλο. Είναι μεγάλη στιγμή. Δε σταματούμε εδώ».
Γράψτε το σχόλιο σας...