Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Κακλαμανάκης: "Από μικρό παιδί σκεφτόμουν την Εθνική"!

Με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Λαυρίου, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης μίλησε για την "παρθενική" του κλήση στην Εθνική ομάδα μπάσκετ για τα παιχνίδια με τη Γεωργία και τη Γερμανία.
12/02/2019 • 22:58
Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης
  • shares
Με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Λαυρίου, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης μίλησε για την "παρθενική" του κλήση στην Εθνική ομάδα μπάσκετ για τα παιχνίδια με τη Γεωργία και τη Γερμανία. 

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Λαυρίου: 

Δημήτρη συγχαρητήρια! Ποια τα συναισθήματά σου όταν σε ενημέρωσαν για την κλήση σου στην Εθνική;


"Η κλήση στην Εθνική Ελλάδος είναι κάτι που επιθυμούσα από μικρό παιδί όποτε σίγουρα η χαρά, η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός ήταν τα κυρίαρχα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή. Παράλληλα, ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση για την τιμή που μου έκανε ο κ. Σκουρτόπουλος με την κλήση μου στην Εθνική ομάδα, της οποίας ήμουν και είμαι θερμός υποστηρικτής".

Ένας «κρυφός πόθος» σου ήταν η κλήση στην Εθνική;

"Κάθε επαγγελματίας αθλητής θέλει να δει τον εαυτό του να αγωνίζεται με τη φανέλα με το εθνόσημο. Η σκληρή δουλειά (σωματική αλλά και πνευματική) και η επιμονή είναι συστατικά που με βοήθησαν να επιτευχθεί αυτός ο στόχος γιατί όπως λέει και ο Πρόεδρος μας Γιάννης Ψαρράκης «τίποτα δεν είναι τυχαίο»"!

Στόχοι και φιλοδοξίες δεν έχουν τέλος για έναν αθλητή. Ποιοι είναι οι δικοί σου στόχοι μεσοπρόθεσμα;

"Ο μεγάλος πυγμάχος Μωχάμεντ Άλι είχε πει «οι πρωταθλητές δεν φτιάχνονται στα γυμναστήρια. Οι πρωταθλητές γίνονται από κάτι που έχουν βαθιά μέσα τους. Μια επιθυμία, ένα όνειρο, ένα όραμα». Οι δικοί μου στόχοι είναι να βελτιώνομαι συνεχώς. Θέλω να ξεπεράσω τον εαυτό μου"!

Είσαι από το 2015 στην ομάδα του Λαυρίου και έχεις ζήσει όλη τη διαδρομή στα ‘’σαλόνια’’ του επαγγελματικού μπάσκετ. Οι παρέες, τελικά, γράφουν ιστορία;

"Τα 4 τελευταία χρόνια που αγωνίζομαι στην ομάδα του Λαυρίου έχουν αποδείξει ότι οι παρέες, όντως, γράφουν ιστορία σε συνδυασμό πάντα με σκληρή δουλειά.
Στο Λαύριο αισθανόμαστε ότι είμαστε μέλη μιας μεγάλης οικογένειας και το μότο "όλοι για έναν και ένας για όλους" αποτελεί στάση ζωής για μας. Οι συμπαίκτες μου καθώς και όλοι οι άνθρωποι εντός της ομάδας έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου και τους ευχαριστώ από καρδιάς…"
Γράψτε το σχόλιο σας...