Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Μάλκοβιτς: "Το ελληνικό μπάσκετ έχει βρωμιές"

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Jot Down" έκανε μερικές σκληρές δηλώσεις για το ελληνικό μπάσκετ ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Ντομινίκ Ουίλκινς.
09/02/2019 • 19:55
Ο Μάλκοβιτς...
  • shares
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Jot Down" έκανε μερικές σκληρές δηλώσεις για το ελληνικό μπάσκετ ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Ντομινίκ Ουίλκινς.

"Όταν πήγα στον Παναθηναϊκό μου είπαν ότι το πιο σημαντικό από όλα είναι να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό και τα καταφέραμε. Στα αποδυτήρια μιλούσαμε έξι γλώσσες. Στο ελληνικό μπάσκετ συμβαίνουν πολλές βρωμιές έξω από το γήπεδο. Πάντα υπήρχε κάτι να μας απασχολεί. Τότε ήταν τρεις εφημερίδες που στήριζαν τον Παναθηναϊκό κι άλλες τόσες που ήταν απέναντι", σχολίασε ο Σέρβος προπονητής και συνέχισε:

"Οι διαιτησίες στην Ελλάδα ήταν κακές. Μετά ήρθε η κρίση. Από το ευρώ κι έπειτα δεν μπορούσαν να πληρώνουν μαύρα χρήματα και ξεκίνησε η πτώση. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν τόσο πλούσιος άνθρωπος που θυμάμαι χαρακτηριστικά μετά το Παρίσι του είπα για πλάκα: Πρόεδρε το ιδιωτικό αεροπλάνο που νοίκιασες είναι μικρό. Το άλλαξε πήρε μεγαλύτερο και μέσα είχε ως και χαβιάρι".

Για τις σχέσεις του με τον Ντομινίκ σχολίασε: "Ποτέ δεν ανταλλάξαμε βαριές κουβέντες ή όλα αυτά που γράφτηκαν. Το πρόβλημα ήταν ότι είχε έρθει απροπόνητος το καλοκαίρι. Στην πρώτη προπόνηση είχε κάτσει κάτω από την μπασκέτα και κοιτούσε. Του λέω τι κάνεις εκεί; Μου απάντησε πως έχει άσθμα, του είπα λοιπόν ότι με 3,5 εκ. που παίρνεις δεν έχεις δικαίωμα να έχεις άσθμα. Μετά από τρεις μήνες ήταν καταπληκτικός έκανε ότι ήθελε στην προπόνηση, κάρφωνε πάνω από τον Βράνκοβιτς".

Για τον τελικό με την Μπαρτσελόνα στο Παρίσι τόνισε: "Ήξερα ότι ο Γάλλος διαιτητής Ντοριζόν θα είχε εχθρική αντιμετώπιση προς εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μας έδινε φάουλ και στην ανάπαυλα του είπα: ξέρω τι κάνεις και στο τέλος θα σου γυρίσει μπούμερανγκ"
Γράψτε το σχόλιο σας...