Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings
TAGS

  Τριήμερο πένθος στη ΔΟΕ για το χαμό του Μπάουμαν

  Όπως αποφάσισε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ολυμπιακή Σημαία θα κυματίζει μεσίστια για ένα τριήμερο, τόσο στα γραφεία της, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες.
  14/10/2018 • 15:49
  Ο Πάτρικ Μπάουμαν
  • shares
  Ο αιφνίδιος θάνατος του Πάτρικ Μπάουμαν από καρδιακή προσβολή, έχει προκαλέσει θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό και ιδιαίτερα στη ΔΟΕ, της οποίας ήταν μέλος. 

  Όπως αποφάσισε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ολυμπιακή Σημαία θα κυματίζει μεσίστια για ένα τριήμερο, τόσο στα γραφεία της, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες, ενώ θα γίνει και ειδική εκδήλωση για τον Μπάουμαν στο Ολυμπιακό Χωριό Νέων.

  " Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτήν την τρομακτική είδηση. Μέχρι και σήμερα, τον βλέπαμε να εργάζεται σκληρά για τον αθλητισμό που τόσο αγαπούσε. Χάσαμε έναν νέο και συμπαθέστατο ηγέτη, γεμάτο από ελπίδα για το μέλλον του αθλητισμού. Οι σκέψεις μας, είναι κοντά στην σύζυγο του, στα παιδιά του, στην οικογένεια του", είπε για τον ξαφνικό χαμό του Μπάουμαν, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ. 
  Γράψτε το σχόλιο σας...