Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings
TAGS

  Ο Ολυμπιακός φέτος έχει ενέργεια!

  Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει έναν ισχυρό σύμμαχο, που αλλάζει τις "ενεργειακές" ισορροπίες
  20/09/2018 • 13:21
  Ενεργειακή "απογείωση" στο λιμάνι!
  • shares
  Ο μπασκετικός Ολυμπιακός μπαίνει σε νέα εποχή με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο τιμόνι, αλλά και με νέες στρατηγικές συνεργασίες! Η Volton είναι μια απ' αυτές, καθώς είναι Official Energy Partner. Κάπως έτσι γεννήθηκε το "Red Power". Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να καλύψεις τις ενεργειακές ανάγκες των φιλάθλων, με ιδιαίτερα προνομιακές χρεώσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, που θα προσφέρει παράλληλα συλλεκτικά δώρα στους φίλους του Ολυμπιακού. 

  Ο Γενικός Διευθυντής της Volton, κ. Ανδρέας Σκιαδόπουλος δήλωσε: "Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε  την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ως στρατηγικό συνεργάτη της Volton. Θεωρώ ότι οι υψηλοί στόχοι και το πάθος για την κατάκτηση της κορυφής είναι βασική κοινή μας επιδίωξη." 

  Oι φίλοι του Ολυμπιακού πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν χαμηλές τιμές ρεύματος, συνδυασμένες με την Ολυμπιακή εμπειρία. 


   
  O Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: "Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται κυρίως στους φίλους του Ολυμπιακού και έρχεται να συνδυάσει το πάθος τους για την ομάδα με την ποιότητα και τις πολύ καλές τιμές στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που θα προσφέρει η Volton."

  Στο λογότυπο του "Red Power" συναντάμε το λιοντάρι που είναι συνδεδεμένο ιστορικά με το λιμάνι του Πειραιά (Πόρτο Λεόνε), αλλά και ειδικότερα με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού (Θρυλέων)!
  Η Volton είναι μία εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά. Ο κύριος στόχος της Volton είναι να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων σε μία δυναμική αγορά που εξελίσσεται ταχέως, εκπληρώνοντας με καινοτόμες ιδέες και δράσεις, τις ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών.


  Με αυτή τη στρατηγική συνεργασία επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά το όραμα της Volton για καινοτομία και ανάπτυξη, μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με δυναμικά και αξιόπιστα brands.


   Η Volton προμηθεύει ενέργεια σε τελικούς καταναλωτές συνδεδεμένους στο δίκτυο Χαμηλής και Μέσης Τάσης και σκοπεύει στην επίτευξη μίας σημαντικής θέσης στον Ελληνικό ενεργειακό χώρο, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους.
  Γράψτε το σχόλιο σας...