Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Χουγκάζ: ''Να γίνουμε Πανιώνιος''

Ο Κρις Χουγκάζ επέστρεψε στον Πανιώνιο αναλαμβάνοντας ένα πολύ δύσκολο έργο. Ο 49χρονος τεχνικός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site της ΚΑΕ.
02/09/2018 • 20:38
Ο Κρις Χουγκάζ
  • shares
Ο Κρις Χουγκάζ επέστρεψε στον Πανιώνιο αναλαμβάνοντας ένα πολύ δύσκολο έργο. Ο 49χρονος τεχνικός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site της ΚΑΕ.

''Επιστρέφω ξανά στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ σε μια ακόμα δύσκολη καμπή της ιστορίας της, αλλά και σε διαφορετική χρονική φάση από την προηγούμενη, καθώς τώρα μπορεί να έχουν ξεπεραστεί χρονικά περιθώρια για την έναρξη της προετοιμασίας μας, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε την «μάχη» με τον χρόνο. Επιβάλλεται να είμαστε προσηλωμένοι, κάθε ημέρα, στην πολλή δουλειά που μας περιμένει, με μοναδικό γνώμονα την συγκρότηση ανταγωνιστικής ομάδας.

Νιώθω την υποχρέωση στην ομάδα που αγωνίσθηκα και υπήρξα προπονητής στο παρελθόν, να ανταποκριθώ στην πρόσκληση και στην ευκαιρία που μου δόθηκε από την διοίκηση της ΚΑΕ και είμαι έτοιμος να δώσω ξανά τον καλύτερο εαυτό μου και κυρίως να υποστηρίξω τις αρχές που διέπουν την ιστορία αυτής της ομάδας.

Αναφέρομαι στην ενότητα, πάθος για διάκριση και όραμα. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, διαχρονικά, έχει γράψει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αυτό το τρίπτυχο επιτυχιών και διακρίσεων που ακολούθησαν πολλές, άλλες ομάδες.

Για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, δεν υπολόγισα και δεν ζύγισα το ρίσκο και το κόστος της ευθύνης. Σ’ αυτή την χρονική στιγμή και περισότερο από κάθε άλλη, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πρέπει να είναι ένας.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές στους ξένους παίκτες και σίγουρα θέλουμε να στελεχώσουμε την ομάδα με νιάτα, ταλέντο και κίνητρο, ώστε να παίξουν όμορφο μπάσκετ που θα αρέσει στον κόσμο και θα αναγνωρίζεται από κάθε αντίπαλο.''

Να γίνουμε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Γράψτε το σχόλιο σας...