Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Επίθεση του Ράικου στον Αλευρογιάννη

Ο Κωνσταντίνος Ραίκος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Σταύρου Αλευρογιάννη, με αφορμή την προσπάθειά του να αναλάβει την ΚΑΕ Πανιώνιος.
Θωμάς Ναλμπάντης
25/08/2018 • 10:33
Οι παίκτες του Πανιωνίου
  • shares
Ο Κωνσταντίνος Ραίκος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Σταύρου Αλευρογιάννη, με αφορμή την προσπάθειά του να αναλάβει την ΚΑΕ Πανιώνιος. Όπως τονίζει στην επιστολή του, ο πρώην ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νέας Σμύρνης χρησιμοποιεί επικοινωνιακά τεχνάσματα, προκειμένου να καλύψει τα χρέη της ομάδας. 

Αναλυτικά, η επιστολή: «Ευχαριστούμε την ΚΑΕ Πανιώνιος που επιβεβαιώνει με τον πλέον πειστικό τρόπο αυτό που θέσαμε ως πρόβλημα στην ανακοίνωση μας. 

Με επικοινωνιακά κόλπα δεν μπορεί να σπιλώσει την προσπάθεια που κάναμε έτσι ώστε να υπάρξει επόμενη μέρα, η άμεση ανάγκη της οποίας προκλήθηκε από την ξαφνική παραίτηση του λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας και ενώ είχε ετοιμάσει το ρόστερ της επόμενης χρόνιας. Ουδέποτε δώσαμε την εντύπωση ότι θα δημιουργήσουμε ένα ρόστερ αντάξιο της ΤΣΣΚΑ. Εξ αρχής ρωτήσαμε αν υπάρχει άλλη λύση (ενδιαφέρον από άλλη πλευρά) και η απάντηση που λάβαμε ήταν αρνητική. Ξαφνικά μετά την ανακοίνωση μας μέσα σε μια ώρα βρέθηκε νέος ενδιαφερόμενος. 

Εξαπολύει επίθεση σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το εγχείρημα και δημιουργεί εντυπώσεις φθηνές, ουδέποτε συναντήθηκε ο κύριος Χρυσοχόος με οποιονδήποτε από την πλευρά μας. 

Αναρωτιόμαστε αν η πλευρά Αλευρογιάννη είχε αποφασίσει πριν την 7η Αυγούστου, ημερομηνία επίσημης αποχώρησης της, την "δωρεά" των μετοχών της ΚΑΕ σε εταιρεία μάνατζερ όπως μας είπε στην συνάντηση μας. 

Αν η πλευρά Αλευρογιάννη μπορούσε να αποδείξει ότι ισχύουν αυτά που με στόμφο και θεατρικότητα αναφέρει σε όλες τις δηλώσεις της, δηλαδή, ότι η ΚΑΕ δεν έχει οφειλές πουθενά και ότι μπορεί να μεταβιβάσει το 60% των μετοχών, θα τα είχε καταθέσει γραπτώς. Ζητήσαμε επίμονα εξοφλητικές αποδείξεις και το μόνο που μας παρουσιάστηκε ήταν ένα τετράδιο της συζύγου του κυρίου Αλευρογιάννη το οποίο δεν μας παρέδωσαν διότι είναι "ανεπίσημο". Είναι προφανές πως η ΚΑΕ έχει χρέη και προσπαθούν να κερδηθούν εντυπώσεις. Είναι τεράστια επιτυχία, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, για μια εταιρεία να καταφέρνει να χρωστάει μέσα σε 10 μήνες. 

Δεν γνωρίζουμε γιατί αναφέρουν ότι έδωσαν τα στοιχεία με αριθμό 21 έναντι 27 ζητούμενων. Είναι σαν να σας δίνω ένα αυτοκίνητο χωρίς την μηχανή ή να σας λέω ότι τα 20 χαρτονομίσματα των 5 ευρώ έχουν μεγαλύτερη αξία από τα 10 των 500 ευρώ. Άρα τα ουσιαστικά στοιχεία ουδέποτε τα λάβαμε. 

Δεν επιδιώξαμε ποτέ δημοσιότητα μέσω του Πανιωνίου και αυτό το αντιλαμβάνεται ο καθένας που θα διαβάσει τις ανακοινώσεις μας. Ευτυχώς έχουμε υπόσταση σαν άνθρωποι και προσφέρουμε πολλά περισσότερα στην κοινωνία από κάποιους που προσπαθούν να μας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Έχουν γνώση οι φύλακες! 

Σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου δεν θα συνεχίσουμε αυτό το παιχνίδι. 

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε ενεργά στον ερασιτέχνη Πανιώνιο και θα είμαστε δίπλα τους όπου μας ζητηθεί. 

Ευχόμαστε καλή λευτεριά στον Πανιώνιο!». 

Γράψτε το σχόλιο σας...