Επανεκλογή Πέτρου Συναδινού με 85% στην Ομοσπονδία τοξοβολίας

16/09/2016 • 00:17
Παράγοντες τοξοβολίας
  • shares
Με πανηγυρικό τρόπο και ποσοστό 85%, η διοίκηση του Πέτρου Συναδινού επανεξελέγη στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδία Τοξοβολίας (ΕΟΤ), αποσπώντας την έμπρακτη επιδοκιμασία των σωματείων. Ο Πέτρος Συναδινός όπως αναμενόταν εκλέχτηκε παμψηφεί και εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που βλέπουμε ότι όλοι οι άνθρωποι της τοξοβολίας αναγνωρίζουν και επιβράβευσαν –για μια ακόμα φορά- τις προσπάθειές μας. Εμείς θα συνεχίσουμε με το ίδιο κέφι και πιστεύω ότι θα γίνουν πολλά ακόμα σημαντικά βήματα προκειμένου το άθλημά μας να βρεθεί στην θέση που του ανήκει», δήλωσε ο Πέτρος Συναδινός, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, χθες Τετάρτη (14/09) βράδυ. 

Οι εκλεγέντες κατά σειρά ψήφων (σε παρένθεση), οι αναπληρωματικοί και τα μέλη των έχουν ως εξής: 
Τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
Συναδινός Πέτρος (34), Ράπτης Νικόλαος (25), Κόλλιας Θεόδωρος (24), Λαμπράκης Ιωάννης (23), Κεκάτος Διονύσιος (22), Παπαδοπούλου Έβελυν (22), Στεργίου Ανδρέας (22), Τσάκωνας Ευάγγελος (22), Πίκου Μαρίνα (21), Χαμηλοθώρης Κωνσταντίνος (20), Κυριλλοπούλου Μαρία (18).

Αναπληρωματικά μέλη Διοικητικού Συμβουλίου: Μάνεσης Σωτήριος (16), Καράμπελας Δημήτριος (15), Παγώνης Μιχαήλ (14), Σιούλας Αναστάσιος (12), Ρόκου Μαρία (11), Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (9) και Τριανταφυλλίδου Ιωάννα (8 - κατόπιν κλήρωσης).
Εξελεκτική Επιτροπή: Αγγούρης Βασίλειος (28), Κόμης Αντώνιος (26), Τσώνης Γεώργιος (21). Αναπληρωματικό μέλος: Μπαρίκος Φίλιππος (11). 
Για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.): Συναδινός Πέτρος (34). Αναπληρωματικό μέλος: Κόλλιας Θεόδωρος (31)
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

• Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν στους ανθρώπους της τοξοβολίας, οι 4 δημοσιεύσεις – αναρτήσεις που υπήρξαν χθες, Τετάρτη 14/09, ημέρα των εκλογών, που αναπαρήγαγαν επιστολή που ανέφερε αστειότητες και συκοφαντίες, γραμμένες μάλιστα από άνθρωπο που το ίδιο το άθλημα τον έχει αποβάλει από την οικογένειά του, αλλά και υπόδικο για προηγούμενες σχετικές αναφορές σε επιστολές του.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.