Στην Κίνα τα "κουπιά" μας

Με τη συμμετοχή πρωταθλητών μας κάνει πρεμιέρα το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
24/10/2019 • 18:42
Οι πρωταθλητές μας στο Κανόε Καγιάκ
  • shares
Με τη συμμετοχή τεσσάρων αθλητών και αθλητριών μας θα αρχίσει αύριο στην Κίνα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP. Θα αγωνιστούν οι Γιώργος Φράγκος, Δήμητρα Τσώνη, Πέννυ Τσαούτου και Εύη Τσίρου Είναι η πρώτη φορά που μία ελληνική αποστολή θα πάρει μέρος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα του αθλήματος.

Ο πρωταθλητής της ιστιοσανίδας Γιώργος Φράγκος θα βρεθεί σε γνώριμα νερά, καθώς στο Τσινγκντάο είχε πάρει μέρος σε προολυμπιακό τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008. Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ως μέλος της εθνικής ομάδας SUP και σήμερα θα μετάσχει στα 18 χλμ. Ο ανταγωνισμός αναμένεται μεγάλος καθώς οι μεγάλες αποστάσεις των ανδρών είναι το αγώνισμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Έχουν δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος 65 αθλητές. Στο ίδιο αγώνισμα, στις γυναίκες, θα αγωνιστεί η Δήμητρα Τσώνη. 

Στην κατηγορία των μεγάλων αποστάσεων γυναικών ηλικιακής κατηγορίας 40+ θα αγωνιστεί η Πέννυ Τσαούτου και στις γυναίκες 50+ η Εύη Τσίρου. Στις 26 Οκτωβρίου θα πάρουν μέρος στα σπριντ οι Νίκος Συρίγος, Φαίδων Δούκας, Κωνσταντίνα Κονταρίνη, Πέννυ Τσαούτου, Δήμητρα Τσώνη και Εύη Τσίρου και στις 27 Οκτωβρίου στην Technical Race θα συμμετέχουν όλοι οι προαναφερόμενοι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας όπως και ο Τάσος Τσούρης, επίσης μέλος της εθνικής ομάδας. 

Με την ελληνική αποστολή θα ταξιδέψουν στην Κίνα και οι διαιτητές Στέφανος Σίνης και Σωτήρης Νώτας προκειμένου να παρακολουθήσουν σεμινάριο για διεθνείς διαιτητές.
Η εθνική ομάδα παίρνει μέρος στη διοργάνωση με τη στήριξη της V2 Development. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.