Συνάντηση Μαυρωτά με την Ομοσπονδία Τζούντο

Στο επίκεντρο της συζήτησης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού με τη ΕΟΤ βρέθηκαν η πορεία της προολυμπιακής προετοιμασίας κι η διεκδίκηση προκρίσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
18/10/2019 • 15:38
Συνάντηση με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο είχε ο Γιώργος Μαυρωτάς
  • shares
Με βασικό αντικείμενο την πορεία της προολυμπιακής προετοιμασίας αλλά και τη διεκδίκηση προκρίσεων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, το 2020, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, συνάντηση με τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Στη συνάντηση για λογαριασμό της ΕΟΤ, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Γιάννης Καφενταράκης, οι αντιπρόεδροι Δημήτρης Θεοδωρoγλάκης και Κωνσταντίνος Βάγιας, το μέλος του ΔΣ, Θεοχάρης Αποστολάκης καθώς και ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας.

Η αντιπροσωπεία της ΕΟΤ, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού για τα θέματα που απασχολούν τον χώρο του τζούντο, τον αθλητικό Νόμο, το μείζον θέμα με τη στέγαση των διοργανώσεων του αθλήματος αλλά και γενικότερα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της ομοσπονδίας και των σωματείων-μελών της.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΕΟΤ, στάθηκαν ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης, το οποίο για τη διοίκηση της ομοσπονδίας παίζει ουσιαστικό ρόλο, το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με την αποθήκη μετά την αποχώρηση από τα Άνω Λιόσια, καθώς και σε άλλα θεσμικά ζητήματα.

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν και στην ανάγκη δημιουργίας ελεγκτικού μηχανισμού, που να εποπτεύει νομικές-δικαστικές υποθέσεις που ταλανίζουν τις ομοσπονδίες, παρόμοιες με αυτές που «πλήγωσαν» κατά το παρελθόν την ΕΟΤ, με την ύπαρξη προσωρινής διοίκησης.
Γράψτε το σχόλιο σας...
30/10/2019 • 07:14

Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.