TAGS

  Κυκλοφόρησε το 11ο τεύχος του Business News Magazine

  Μεγάλο αφιέρωμα στις ελεγκτικές εταιρείες στο επιχειρηματικό περιοδικό των business leaders
  07/10/2019 • 21:08
  Κυκλοφόρησε το 11ο τεύχος του Business News Magazine
  • shares

  Ο Xρήστος Χαρπαντίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, παραχωρεί την κεντρική συνέντευξη και φιλοξενείται στο εξώφυλλο του νέου 11ου τεύχους του επιχειρηματικού περιοδικού Business News Magazine της Direction Business Network.

  Ο επικεφαλής της Παπαστράτος, από τον Αύγουστο του 2015, μιλάει για τη συνεχή πορεία της επιχείρησης «προς το καλύτερο», τη νέα εποχή για την Παπαστράτος στην Ελλάδα μετά τη μεγάλη επένδυση των 300 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο του Ασπροπύργου, το IQOS και το όραμα για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. Δεν παραβλέπει δε να αναφερθεί στην ελληνική οικονομία, τη στρατηγική και τη φιλοσοφία που κάνουν την Παπαστράτος να ξεχωρίζει, αλλά και την ιδιαίτερη αγάπη του για τον αθλητισμό και τη θάλασσα.

  Επίσης, το νέο τεύχος του Business News Magazine περιλαμβάνει αναλυτική έρευνα για τις ελεγκτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τα οικονομικά τους μεγέθη, τους σημαντικότερους πελάτες τους αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τα σχέδια που έχουν θέσει σε εφαρμογή, μέσα από δηλώσεις των επικεφαλής τους. Ακόμη, πλήρη οικονομικά στοιχεία παρουσιάζονται τόσο για τις μεγαλύτερες όσο και για τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στη χώρα μας.

  Επιπροσθέτως, στις σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού φιλοξενούνται συνεντεύξεις με τον συν-δημιουργό του Wikileaks και network security expert Daniel Domscheit-Berg, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Foodrinco, Γιώργο Βυτόγιαννη, αλλά και τη Μαρία Κοκάλα, τη 18χρονη που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στην τελευταία Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ. Τέλος, μεταξύ άλλων, στη νέα έκδοση υπάρχουν θέματα για το πρόβλημα του brain drain, τους καλύτερα αμειβόμενους CEOs στον πλανήτη, την υποδοχή των θεσμικών φορέων στην άρση των capital controls, καθώς και για την επιστροφή της Ελλάδας στον επενδυτικό χάρτη.

  Υπενθυμίζεται πως το Business News Μagazine αποστέλλεται σε 5.000 υψηλόβαθμα στελέχη και επικεφαλής των 1.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται ενεργά για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο επιχειρείν, εντός και εκτός συνόρων. Περιλαμβάνει παρουσιάσεις εταιρειών, κλαδικές έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις CEO’s, απόψεις και ρεπορτάζ, καθώς και αναδρομές σε ιστορικές ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας ευρύ φάσμα της εγχώριας και διεθνούς επιχειρηματικότητας.

  Με οδηγό την πεποίθηση πως μόνο η υγιής επιχειρηματικότητα μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για την Ανάπτυξη, το Business News Μagazine αποτελεί το νέο εγχείρημα της Direction Business Network, συμπληρώνοντας την προσπάθειά της για στήριξη του επιχειρείν στη χώρα μας με το επιχειρηματικό portal businessnews.gr, την ετήσια έκδοση Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας και το θεσμό βραβεύσεων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Direction Business Network, κ. Παναγιώτα Γεωργιάδη, 210 7712400 (223) georgiadi@direction.gr.

  Η Direction Business Network, με εκδόσεις που παρουσιάστηκαν στην αγορά από το 1993, στοχεύει στην ανάδειξη και υποστήριξη διαφορετικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, προσφέροντας καθημερινά έγκυρη, έγκαιρη και ουσιαστική ενημέρωση. Εκδίδει έναν σημαντικό αριθμό επιχειρηματικών εντύπων και newsletters, ενώ διατηρεί έντονη διαδικτυακή παρουσία, διοργανώνει θεσμούς βραβεύσεων κ.ά.

  Συγκεκριμένα, οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν τα: adbook, adbusiness, advertising.gr, AllStar Basket, AllStarbasket.gr, Businessnews.gr, Business News Magazine, BusinessToday, Com Business, ComToday, CSR Reports, CSR Review, CSR Week, CSRnews.gr, Estetica Hellas, EsteticaMagazine.gr, FleetNews, FleetNews.gr, Fleet Business, Fleet Business Directory, Hair Awards, Retail Book, RetailBusiness, RetailBusiness Awards, RetailToday, Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας, Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας, Προϊόν της Χρονιάς.

  Γράψτε το σχόλιο σας...
  30/10/2019 • 07:14

  Κομβικός παράγοντας το κίνητρο σε Λονδίνο και Νάπολι

  Προβάδισμα νίκης σε εκτός έδρας αποστολές έχουν απόψε η Λειψία, η Αμπερντίν και η Ρέϊντζερς. Με βάση το κίνητρο μπορεί να καταφέρει κάτι καλό η Γιουνάϊτεντ στο Λονδίνο ενώ ματς με πολλά γκολ περιμένουμε στη Νάπολι.